Industrie Expertise Vertaaldiensten Talen Over Ons Contacteer Ons Jobs Gratis Offerte aan
 

ONZE PROFESSIONELE VERTAALDIENSTEN

Onze professionele vertaaldiensten bestaan uit vertalingen van alle soorten documenten, in alle formaten, van alle lengtes en in alle talen. Europe Translations biedt nauwkeurige, snelle en betrouwbare professionele vertaaldiensten.

Hoewel we gespecialiseerd zijn in professionele vertaaldiensten van en naar het Engels, Frans, Spaans, Italiaans, Portugees en Duits, vertalen wij ook documenten van en naar het Koreaans, Chinees en Japans en maken daarbij gebruik van ervaren moedertaalsprekers die tevens vakgebied-specifieke vertalers zijn.

Onze voornaamste specialisatiegebieden zijn de volgende: juridisch, financieel, zakelijk, technisch, medisch, literair, media, websites, software, lokalisatie, globalisatie en internationalisatie.

Wij bieden u een ruim gamma aan vertaaldiensten op maat met toegevoegde waarde om aan uw specifieke vereisten te voldoen.

Deze professionele vertaaldiensten bieden wij op regelmatige basis aan:

Franse, Engelse, Spaanse, Portugese, Italiaanse en Duitse Vertaaldiensten

Globalisatie

Globalisatie van Product en Inhoud

Desktop Publishing

Formatting

Proeflezen

Naast het leveren van professionele vertaaldiensten in iedere taalcombinatie, bieden wij ook een project management-service die alles behandelt van de prijsbepaling van de vertaling en het plannen tot aan de uiteindelijke aflevering. De meerderheid van ons werk komt van tevreden klanten waar we al lang mee samenwerken; zij blijven ons trouw vanwege onze concurrerende prijzen en de hoge kwaliteit van onze service. Ons team zal met uw organisatie samenwerken om snelle en nauwkeurige vertalingen te leveren. Wij zijn in staat uw organisatie gegarandeerde nauwkeurigheid te bieden voor al uw vertaalbenodigdheden.


 

TRUSTED TRANSLATIONS GROUP: ACCURATE, FAST & RELIABLE