Industrie Expertise Vertaaldiensten Talen Over Ons Contacteer Ons Jobs Gratis Offerte aan
 

LEIDER IN PROFESSIONELE VERTAALDIENSTEN

Europe Translations, een onderdeel van de Trusted Translations Group, is een vooraanstaand bedrijf in vertaaldiensten. Wij zijn gevestigd in Brussel, de Europese hoofdstad, en zijn gespecialiseerd in complexe vertalingen met een groot volume van en naar het Frans, Engels, Spaans, Italiaans, Portugees en Duits. Vanwege onze uitgebreide ervaringen in het vakgebied garanderen wij de hoogste kwaliteit tegen de allerbeste prijs. Wij beschikken over verregaande expertise in de volgende vakgebieden: reclame, lucht- en ruimtevaart, de auto-industrie, de chemie, defensie, e-learning, het onderwijs, amusement, energie, financiën, de overheid, immigratie, globalisatie, juridische teksten, rechtszaken, lokalisatie, de verwerkingsindustrie, marketing, media, medische teksten, patenten, religie, de detailhandel, software, technische teksten, telecommunicatie, gebruikshandleidingen en websites.

FULL-SERVICE VERTAAL BEDRIJF

Als full-service-vertaalbedrijf behoort het vertalen van alle soorten documenten van en naar andere formaten tot onze vertaaldiensten. Wij bieden ook Desktop Publishing, Redactie en Proefleesdiensten voor vertalingen uitgevoerd door een andere bron.

UW VERTAAL PARTNER

Van kleine advocatenkantoren tot grote multinationals, wij zijn uw strategische vertaalpartner, die u een gecentraliseerde oplossing biedt voor al uw vertaalbenodigdheden.

GESPECIALISEERDE VERTAAL TEAMS

Onze vertaalteams zullen u helpen bepalen of u beter een neutrale vertaling kunt gebruiken of een vertaling op maat voor een specifieke markt.

WERELDWIJDE VERTAAL SERVICE PROVIDER

Alhoewel wij ons specialiseren in vertalingen van en naar het Frans, Engels, Spaans, Italiaans, Portugees en Duits, vertalen wij ook van en naar andere talen inclusief: Koreaans, Chinees en Japans. We bieden nauwkeurige, snelle en betrouwbare professionele vertaaldiensten.

   

Enkele van onze klanten:

- MERCEDES BENZ

- DEUTSCHE BANK

- MICHELIN

- ABN AMRO BANK

- BASF

- GENERAL ELECTRIC

- ING BANK

- UNITED NATIONS

- FEDEX KINKO'S

- BAKER & MCKENZIE

- DAIMLER CHRYSLER

- BANCO SANTANDER   CENTRAL HISPANO

- LEHMAN BROTHERS

- DOW CHEMICAL   COMPANY

- INTERNATIONAL   TELECOMMUNICATIONS   UNION

- HILTON HOTELS Corp.

- PRICE WATERHOUSE   COOPERS

- BELLSOUTH

- MERCK & Co.

- MERRILL LYNCH

- MORNINGSTAR

- METROPOLITAN LIFE   INSURANCE COMPANY

- JP MORGAN CHASE   MANHATTAN BANK

- ESPN

- TIME WARNER

  

TRUSTED TRANSLATIONS GROUP: ACCURATE, FAST & RELIABLE