Industrie Expertise Vertaaldiensten Talen Over Ons Contacteer Ons Jobs Gratis Offerte aan
 

EXPERTISE IN HET VAKGEBIED

Elk vakgebied gebruikt specifieke terminologie en jargon die noodzakelijk zijn voor de uitvoering van alledaagse activiteiten. Of het nu om wettelijke, financiële of software-gerelateerde inhoud gaat, het gebruik van de correcte industrie-specifieke terminologie is vitaal om de juiste boodschap over te brengen in elke vertaling.

Elk van onze professionele vertalers is gespecialiseerd in een gekozen vakgebied. Hierdoor kunnen wij bij Europe Translations vertalingen aanbieden van eender welk type of stijl.

Wettelijke Vertalingen

Financiële Vertalingen

Vertalingen m.b.t. de Media

Website-lokalisatie

Software-internationalisatie

Medische Vertalingen

Technische Vertalingen

Wij zijn gespecialiseerd in complexe vertalingen met een hoog volume uitgevoerd door zorgvuldig geselecteerde teams van bekwame vertalers met de benodigde expertise in het vakgebied. Wij vertalen documenten van en naar alle talen inclusief het Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans, Portugees, Koreaans, Chinees en Japans.

Europe Translations gebruikt niet alleen moedertaalsprekende/vloeiende vertalers maar wijst ieder project toe aan vakgebied-specifieke experts om nauwkeurigheid te garanderen. Verder wordt elke vertaling geredacteerd en proefgelezen door een tweede expert in het vakgebied om de kwaliteit van iedere vertaling te verzekeren.

Uw vertalingen zullen alleen worden uitgevoerd door moedertaalsprekers die tevens ervaren, gekwalificeerde, vakgebied-specifieke professionele vertalers zijn.


 

TRUSTED TRANSLATIONS GROUP: ACCURATE, FAST & RELIABLE